2 weken van ‘Blijf in u Kot’

29 maart 2020

Vorige berichten:

De eerste 2 weken van ons ‘Blijf in u kot’ zijn al voorbij.

Het is geen makkelijke opdracht geweest voor iedereen en het was zeker wat aanpassen.Maar we hebben dat al goed gedaan allemaal!

Jill heeft al goed voor de plantjes gezorgd, die we voor de sluiting gepland hadden. Ze zijn al goed aan het groeien.

Ik heb al verschillende foto’s ontvangen en berichtjes gekregen met wat iedereen van onze kikkerklas gedaan heeft.

Amelie heeft al veel gepuzzeld, gekleurd en samen geknutseld met haar zus Merel. Ook speelt ze vaak met de popjes. Ze is ook al regelmatig gaan wandelen en steppen en naar de paardjes gaan kijken bij haar in de buurt.

Kaï heeft al veel geknutseld, de kleurtjes geoefend, verhaaltjes voorgelezen met mama en papa, gedanst en veel buiten gespeeld.

Fien heeft ook al veel buiten gespeeld, de eitjes geraapt bij de kippen en ook al eens bij Jill geskypet.

Lena speelt veel met haar mama, papa en zusje en had ook mooie bloemetjes geknutseld voor Lune haar verjaardag.

Sep is de eerste week wat ziek geweest, maar nu is hij helemaal genezen en heeft hij mama al veel geholpen met het huishouden. Ze zijn met zijn allen gaan fietsen en ze hebben ook een plan waar ze aan gaan werken. Ze gaan een insectenhotel maken. Eerst hebben ze een onderzoekje gedaan om te weten wat ze allemaal nodig hebben hiervoor en binnenkort kunnen we het resultaat zien. Ook hebben Sep en Noor veel buiten gespeeld met het mooie weer.

Sep is ook op berenjacht geweest, zijn er nog vriendjes die op berenjacht zijn geweest? Hebben jullie veel beren gespot? Ik heb er zelf ook al enkele gezien! en bij mij staat er ook een beertje aan het raam.

Lyanna heeft iedere dag een plannetje bedacht, samen of om de beurt met haar zus Ayla. Ze heeft al kleuren gesorteerd met blokken, hondjes uitgeknipt uit boekjes, buiten een parcours gemaakt en gehinkeld, diertjes gesorteerd van groot naar klein en nog veel meer leuke dingen.

Silas is de eerste week ook ziek geweest, maar is nu toch alweer wat beter. Hij heeft al veel geknutseld, met de blokken gespeeld en natuurlijk ook veel buiten gespeeld. Buiten hebben ze een parcours gemaakt, met de knikkers gespeeld en ook veel gedanst.

Aylin heeft ook al veel leuke dingen gedaan. Ze heeft al geverfd, ze is gaan wandelen met haar mama en broer en heeft ook al veel gedanst. Ze kijkt er heel hard naar uit om terug naar school te gaan.

Ella-Nora heeft thuis al veel gespeeld met haar mama en grote zus. Ze heeft een regenboog gemaakt, lekker gekookt, samen in de tuin gewerkt en ook yoga geprobeerd samen met mama.

Ook hadden we een jarige deze week, Lune is 3 jaar geworden! Iedereen heeft een berichtje of video gemaakt voor Lune, want nu kunnen we haar verjaardag helaas niet vieren in onze klas. Hopelijk kunnen we dit binnenkort toch nog doen in onze kikkerklas. Ze heeft leuke cadeaus gekregen, het huisje versierd en lekkere taart gemaakt!

Iedereen heeft zich al goed bezig gehouden met verschillende dingen, dit is heel leuk om te zien! Allemaal goed bezig!

Ik heb wel al van veel kleuters gehoord dat ze het klasje en de vrienden wel heel hard missen! Hopelijk kunnen we snel weer naar school, zodat we weer fijn kunnen samenspelen!

Dikke kus allemaal!