voorbereidingen voor Pasen

10 maart 2020

Vorige berichten:

Deze morgen zijn we gestart met de voorbereidingen van ons paasmandje. Sommigen van ons hebben het mandje mogen verven met lichtgroen. We hebben 2 kleuren gemengd(groen en wit) en gekeken welke kleur het werd.

Santino had deze morgen ook een vraag/plannetje. Hij wou graag een tent in de klas, gelukkig hadden wij er eentje. Dit was heel gezellig.
In de andere hoekjes hebben we met de schuifblokken gespeeld, de colorino’s en in de boekjes gelezen.

Na de speeltijd hebben we Nora haar boekje gelezen van Plop, daarna hebben we ons klaargemaakt voor de turnles. Mutlu had ons verteld dat we onze schoenen en sokken moesten uitdoen. We gingen iets doen op blote voeten. We waren heel benieuwd.
We hebben een blotevoetenpad gehouden tijdens de turnles.

Na de middagspeeltijd was het klassenraad en hebben we het gehad over onze pyjamadag, aanstaande vrijdag 13/03. We hebben een filmpje gekeken over Bednet en de betekenis ervan. We zijn al heel hard aan het uitkijken om eindelijk in onze pyjama naar school te komen!!!

Hierna hebben we nog even onze bakjes van bakjestijd gebruikt en op het einde hebben we het spelletje van Silas gespeeld en onze plantjes water gegeven. Ook hebben we nog een klein stukje van Kaï zijn film gezien.

Hieronder staat ook een foto ivm het CLB, dit zijn de uren waarop jullie aanwezig mogen zijn. Jullie mogen die dag samen met jullie kind naar het CLB gaan( dit gaat door in de opvangklas) Je mag je kleuter dan uit de klas komen halen. Dit is enkel voor de 1e kleuterklas, niet voor de peuters.