Bauke is jarig en veel kijkdozen!

3 december 2019

Vorige berichten:

Onze feestweek is begonnen, we vierden vandaag alvast de verjaardag van Bauke, want morgen wordt ze (samen met Esmée) 5 jaar!

Elina Marie is aan het verhuizen en bracht heel veel schoendozen voor ons mee. Daar hadden we wel plannen mee, want we wilden gisteren graag kijkdozen maken. We gingen dus meteen aan het werk met papier, kleurpotloden, schaartjes en lijm. Zowat iedereen maakte een eigen kijkdoos, met lichtgaatje (want anders was het donker binnenin) en huizen, bomen, sinten en pieten als achtergronden. Ze zijn heel mooi geworden!

We gingen ook nog turnen met Kiri en vanmiddag gingen Esmée en Berrin voor ons naar de kinderraad. Artuur had als idee om een schommel te vragen voor onze speelplaats, hij zal nu een plan/tekening moeten maken om aan Carmen en Antonio voor te stellen 😉

Na de middag vierden we feest voor Bauke met muziek van K3, leuke klasgeschenken en lekkere cake. We sloten af met een gek verhaal van een luie wombat. En natuurlijk toonden we onze eigen gemaakte kijkdozen aan elkaar, want we hadden hard gewerkt en de resultaten mogen gezien worden!

Morgen: iedereen met iets roods aan naar school voor het Sinterklaasfeest 🙂

onze kijkdozen