De brief van Sinterklaas

3 december 2019

Vorige berichten:

Vandaag zat er iets in onze zak van Sinterklaas. De brief van Sint was aangekomen met lekkere speculaas.

We hebben de brief open gedaan en er zat een briefje in dat Sint het heel fijn vond dat we een brief geschreven had en dat hij een klein cadeautje in de enveloppe gestoken had. Het was een leuke zoektekening.Deze hebben we even in de kring besproken en al enkele dingen gezocht.

Tijdens VWT hebben we onze zoekprent verder onderzocht. Wat zagen we allemaal op de prent, wat moesten we allemaal zoeken?
Ook hebben we een memory rond Sinterklaas gespeeld.

Na de speeltijd hebben we ons dansje voor Sint en Piet geoefend en hebben we een stukje gekeken van een DVD van Aylin. We hebben 1 van de 3 DVD’s gekozen.

Op het einde van de middagspeeltijd kwam Yves met het stuur van onze nieuwe auto af. Het stuur was kapot. Tijdens de klassenraad hebben we even besproken hoe dat komt, of iemand gezien heeft wie dat gedaan heeft, hoe we moeten spelen met het stuur, … Ook Katia is met een aantal vriendjes in onze klas komen vragen of wij iets gezien hadden.
Santino kwam op het idee om een boekje te maken voor Sinterklaas. We hebben samen afgesproken om een tekeningenboek te maken. Deze kunnen we morgen als klein cadeautje afgeven aan Sinterklaas wanneer hij op bezoek komt.
Als afsluiting van de dag hebben we met Kaï zijn bal gegooid naar elkaar.

 

-Morgen mogen jullie een RODE of GOUDEN kleur aandoen(strikje, blousse, broek, sokken, speldje, …) voor Sinterklaas.

-Vanaf DONDERDAG hang ik een lijst voor het oudercontact op het whiteboard aan onze klas. Je mag je naam opschrijven bij het uur dat past voor jou.

-VRIJDAG is de school gesloten wegens facultatieve dag.