De eerste week is voorbij gevlogen!

4 september 2020

Vorige berichten:

De eerste dagen zijn alweer voorbij gevlogen!

We geraken het al meer en meer gewoon om naar het klasje te komen. Op woensdag hebben we Nihal leren kennen. Zij is de kinderverzorgster en komt enkele uren per week meehelpen in de klas. Het is een superlieve juf!

Op woensdag hebben we ook al eens kennisgemaakt met de turnzaal. We hebben met de ballen gespeeld.

Donderdag was Kristie ook weer even in onze klas om wat te helpen. Zij komt iedere week een uurtje in onze muizenklas meewerken/spelen/leren/…
We hebben op donderdag een foto gemaakt van alle klasvriendjes om te gebruiken in ons verjaardagskadertje. Ook het kadertje hebben we donderdag versierd.

Onze vriendjes van de muizenklas: Thaimoun, Leonardo, Medina, Yaren, Xam, Talha, Fee, Klara, Matthias, Joris, Doriano, Keano en Aydin.

Vrijdag hebben we voor de eerste keer kennis gemaakt met de kalenders. Jill heeft verteld wat we allemaal doen in ons kringmoment tijdens de ochtend. We hebben gekeken welk weer het was, welke dag en hoe we ons voelen vandaag. Leonardo heeft dat vandaag allemaal goed uitgelegd en laten zien. Hij kende dit nog allemaal van vorig jaar!

Het 2e lesuur zijn we voor de eerste keer gaan turnen. De turnjuf is Mutlu. Zij gaat op dinsdag en vrijdag turnen met ons!
Na het turnen hebben we wat geverfd, we gaan een muisje maken, want wij zitten natuurlijk in de muizenklas.
Ook hebben we deze week nog in andere hoeken gespeeld, zoals de autohoek, kettingen maken, bouwen met blokken, winkelhoek en nog meer ontdekkingen.

Fijn weekend allemaal!