De muziek ronde van Brayn

14 maart 2019

Vorige berichten:

Vanmorgen namen we ons klasraadboek erbij en bespraken we alle dingen die we leuk vinden op school, niet zo leuk vinden en welke ideeën we hebben om het op school nog leuker te maken.
Hierbij kwamen heel wat goede ideeën uit de bus 😉 Met deze ideetjes zijn Emiel en Nelle tijdens de speeltijd naar de klas van Marjan gegaan en hebben ze dit samen met de kinderraad besproken.

Na de speeltijd was het eindelijk tijd voor de muziekronde van Bryan, in het muziekronde boek zat een USB-stick dus we waren allemaal heel benieuwd wat erop zou staan. En tot onze grote verbazing was het niet alleen muziek, nee we zagen Bryan ook dan dansen. Wat knap zeg 😉
Hij vertelde ons dat hij nu ook heel hard aan het oefenen is voor de volgende show, hopelijk krijgen we daar ook een leuk filmpje van te zien. En anders vragen we aan Emiel hoe het geweest was want hij gaat naar de show kijken 😉

Daarna zijn we flink gaan spelen. Dante, Stella, Brayn en Luca hebben samen met de juf schrijfdans geoefend. We maakte een echte circus tent, en dat deden ze dit goed !

Emiel heeft me ondertussen geholpen met allerlei klusjes in de klas: uitknippen van nieuwe spelkaartjes, lamineren, hulp in de bouwhoek…

De dames en heren in de bouwhoek bouwde een mooi circus waar de dieren in het midden liepen en de mensen aan de zijkanten op het podium kunnen zitten.

Ghita en Noor hielpen mij ondertussen met onze circus brainstorm te verduidelijken, want al die woordjes kunnen we natuurlijk niet lezen. Samen zochten ze op de computer naar de juiste prentjes en plakte ze erop.

Toen was het tijd om te gaan eten en te gaan spelen, Fibi krijgt alvast een lekker warme jas aan. Want brr de wind is heel koud

Na de speeltijd mochten Nelle en Emiel vertellen wat er allemaal besproken was tijdens de kinderraad.

Daarna hebben we baktijdjes tijd gedaan. En werkte we verder aan de contractjes.

En toen werden we een beetje moe van al dat spelen, dus keken sommige kinderen naar een filmpje over het circus. Een stukje over een circus met dieren en een stukje over een circus zonder dieren.
Ze waren vooral onder de indruk van de stoere acrobaten !

Tot morgen allemaal 🙋‍♀️