fijne voormiddag en trots!

26 juni 2019

Vorige berichten:

We hebben er een hele fijne voormiddag opzitten vandaag. Voor de speeltijd hebben we gespeeld in de klas. Er hadden enkele kinderen speelgoedjes meegebracht en spelletjes en daar hebben we ons echt mee geamuseerd! Ondertussen heeft de derde kleuterklas goed geoefend voor de proclamatie van vanavond. Daar zijn uiteraard geen foto’s van 🙂

Na de speeltijd zijn we buiten gebleven en hebben we buiten gespeeld, met krijt getekend, gezongen en gedanst.

Tot het tijd was voor het forum. De klas van Nath heeft een dansje voor ons gedaan en daarna hebben we gezongen voor alle jarigen van juni, juli en augustus!

Het was voor mij de laatste dag echt in de klas. Vrijdag kom ik wel nog naar de picknick. Ik wil alle (groot)ouders bedanken voor het hele fijn schooljaar. Bedankt voor de steun die ik van jullie gekregen heb tijdens de moeilijke momenten maar ook bedankt voor alle leuke en gezellige momenten. Maar vooral een dikke dank je wel al al die lieve kleuters! Wat heb ik genoten van jullie, stuk voor stuk! Daarom dit gedichtje voor jullie :

Trots!

Het einde is in zicht

één voor één ben ik voor jullie gezwicht

Ik heb jullie zien groeien

en openbloeien

Jullie hebben iedere dag een lach op mijn gezicht getoverd

en voor altijd een plekje in mijn hart veroverd!

x Kristie