(glunder)Kaarten schrijven

5 februari 2020

Vorige berichten:

Maud had vandaag iets heel speciaals meegebracht naar de klas. Ik had het zelf ook nog nooit gezien. Het was een ei zonder schil!!! Ze vertelde dat haar papa het ei in azijn gelegd had en dar daarom de schil opgelost was. Nu bleef er een soort ‘stuiterei’ over. Maud liet het zien aan ons allemaal en we mochten er eens aan voelen. Ze wilde ook laten zien hoe het kon stuiteren, een beetje zoals een springbal. De eerste twee keren ging het goed maar de derde keer liep het mis en viel het ei stuk. Nu konden we wel zien hoe het er vanbinnen uitzag 🙂 Heel knap gedaan Maud, we hebben allemaal iets bijgeleerd!

Omdat we het hebben over de letter K gingen we vandaag Kaarten schrijven naar elkaar. Kristie had geen gewone kaarten meegebracht maar glunderkettingkaarten. Op elke kaart stond een complimentje (op sommige kaarten kon je zelf een compliment verzinnen). We kozen allemaal iemand aan wie we een kaartje wilde schrijven en op de achterkant tekenden we iets voor die persoon. Alle kaartjes werden mee naar huis gegeven. Kijk dus zeker eens in de boekentas! Het was een hele leuke activiteit!

OMDAT ER IETS MIS IS MET DE FOTO’S UPLOADEN LUKT HET NIET MEER OM ALLE FOTO’S HIERIN TE ZETTEN;IK ZAL DE FOTO’S VAN DE GLUNDERKAARTEN IN ONZE FACEBOOKPAGINA ZETTEN!

 

Tijdens de afsluitronde las Kristie nog een verhaal van Koning Koen voor, veel keer de letter K 🙂

Tot vrijdag allemaal!

Kristie