Hiep hiep hoera Sep, Nicholas, Morten en Kaï!

25 juni 2020

Vorige berichten:

Deze week is het de tijd om de jarigen van de grote vakantie te vieren.

Dinsdag hebben we Sep en Nicholas hun verjaardag gevierd. We hebben lekkere pannenkoeken gebakken en ’s middags de tafel gedekt om gezellig te vieren! De pannenkoeken hebben heel goed gesmaakt! Ook hebben we een leuk verjaardagsboekje gemaakt met tekeningen van heel de klas voor de jarigen.

Woensdag hebben we ons bedankje voor de klasmama’s  afgewerkt en meegegeven om de klasouders te bedanken voor de hulp dit jaar. Heel hard bedankt voor de hulp dit jaar Kelly en Yeliz. Wat extra steun en hulp is altijd fijn! Dikke merci!

Vandaag was het weer tijd om te vieren want we gingen Morten en Kaï hun verjaardag vieren. Voormiddag hebben we lekkere fruitsla gemaakt en namiddag hebben we popcorn laten poffen, en lekker dat de fruitjes en popcorn waren, MMM! Ook deze keer hebben we een leuk verjaardagsboekje gemaakt met tekeningen van heel de klas voor de jarigen.

Doorheen de week hebben we ook met het mooie weer onze watertafel gevuld met water.
We hebben al spelenderwijs wat speelgoed gewassen, want wat was het leuk om de dieren te laten zwemmen en eruit te laten kruipen via een ‘laddertje’.
Ook met de steekparels, de klikblokken, de poppenhoek en de autohoek hebben we weer fijn gespeeld.

Het fotoboek was deze week ook weer populair, want er zijn weer heel wat nieuwe foto’s bijgekomen van de jarigen om over te vertellen en te bekijken.