Maxim 4 jaar! + magneetvissen + toverketting

18 juni 2020

Vorige berichten:

Wanneer er geen leerlingen meer op de speelplaats waren , gingen we samen eens kijken naar de schade die de hevige regen en wind van gisteravond had achtergelaten. Onze bomen zijn enkele stevige takken kwijt.

In de klas knippen we nu elke dag een stukje van onze aftelkalender. Binnenkort begint de zomervakantie en zo kunnen we zelf zien hoelang dat nog duurt. Voor de helft van de kleuters uit onze klas betekent dit ook dat de overstap naar de oudste kleuters in september wordt gemaakt.

We vierden vandaag Maxim zijn verjaardag.Hij mocht kiezen wat we gingen spelen buiten. Zelf wou hij graag op de step rijden, dus zo gezegd , zo gedaan.

We ruimen voor de voet de klasmaterialen een beetje op en sorteren ze. Zo komen we natuurlijk ook veel leuke dingen tegen en dan valt het opruimen vanzelf terug even stil. 😉 Magneetvissen was 1 van de nieuwe spelletjes van vandaag tijdens de vwt , net zoals de tekenlatjes.

Meede wist te vertellen dat Ariel de zeemeermin haar benen/ vissenstaart krijgt dankzij de toverketting van de heks dus maakten we er zelf ook eentje.