Rode neuzen en een brief van de Sint

29 november 2019

Vorige berichten:

Maxim had vandaag rode kleren en een rode neus. En hij niet alleen, ook Nicolien en Jolien waren in het rood gekleed. Vandaag kregen we een rode neus omdat we afspreken om niet te pesten en allemaal vriendjes te zijn. Efe en Enes kwamen ook voorlezen. Daarna mochten we turnen met Kiri. Al enkele kleuters kunnen hun turnpantoffels volledig zelf aandoen en kregen hiervoor van Katia een WOEV- brevet.  We mochten tijdens de vwt experimenteren met verschillende grondstoffen en nagaan of ze hard of zacht zijn. Ook gingen we met rode klei rode kleine neuzen rollen. Na de speeltijd kwam Katia terug met een grote enveloppe. De Sint heeft ons terug geschreven! Hij schonk ons al een leuke zoekprent in afwachting van zijn bezoek volgende week. Bij Jolien was de Sint al geweest. We willen ook graag iets krijgen in onze schoen. Meede vertelde ons wat we dan moeten doen. In de namiddag was het tijd voor het plan van Jolien: We keken gezellig samen een film over het paard van Sinterklaas.

Maandag willen we onze schoen zetten in de klas. DAARVOOR MOGEN DE KLEUTERS MAANDAG 02/12/2019 EEN TEKENING, WORTEL OF EEN SUIKERKLONTJE MEEBRENGEN.

ONZE KLAS IS ER IN IEDER GEVAL KLAAR VOOR WANT CLAUDIA EN KRISTIEN ZORGDEN ERVOOR DAT ONS KLASJE ER WEER PIEKFIJN UITZIET! DIKKE MERCI!!!!!!!!