Start week Elena

14 maart 2019

Vorige berichten:

Deze week hebben we een nieuwe juf in de klas, Elena. Zij heeft ondertussen al heel wat met ons gedaan de afgelopen dagen en heeft nu ook het bloggen onder de knie. Kijk maar eens even mee.

Dinsdag was het Finn zijn beurt voor de boekenronde. Hij bracht het boek van Peter Pan mee. Er waren ook prachtige tekeningen gemaakt in het klasboek. Elena las een stukje voor en we vonden het een super verhaal om naar te luisteren.
Op het einde van de dag zijn we ook nog gaan turnen met Katelijne en hier hebben we acrobaten kunstjes geoefend. Super leuk!

Woensdag was een heel erg drukke maar fijne dag! Yorben was jarig. We hebben dit samen gevierd met zijn mama (Kimberly). We hebben samen gekeken naar de foto’s in het verjaardagsboek, de klascadeautjes open gemaakt, gezongen rond de taart en veel lekkers gegeten. Wat was het leuk om samen met alle vriendjes te vieren. Dankjewel Yorben en Kimberly!
Na de speeltijd gingen we samen met alle kleuters naar de turnzaal. Hier oefende we al een beetje voor de dag van de leerling, volgende week vrijdag. Natuurlijk verklappen we hier liever nog niet teveel over.
Ohja! Tussen alle drukte door maakten we ook nog tijd voor de vakantieronde van Berrin. Wat een leuke foto’s en verhalen.

 

Vandaag hebben we gewerkt aan onze ballonnenwinkel, ballonnen oppompen of blazen, reclameborden maken,… We zijn nog hard aan het werk want er moet nog veel gebeuren in de winkel.
Het was vandaag aan Ayla voor de muziekronde, ze liet al enkele instrumenten zien en toonde haar mooie tekening. Morgen gaan we kijken wat er op haar USB-stick staat die ze mee bracht!

Lieve groetjes en tot morgen!