Storm: we volgen de situatie op en herstellen de schade. ;-)

10 februari 2020

Vorige berichten:

Een  nieuwe week, nieuwe plannen. Iedereen wou vandaag wel even kort iets vertellen. Bij meerdere kleuters kwam de storm aanbod. Maxim had een bliksem gezien en Leonardo was bang van de wind. Kapitein Jolien tekende de storm in ons praatrondeboek. Met Meede haar verrekijker namen we de storm waar. Gedurende de hele dag , bleven we het weer opvolgen. Zo zagen we de wolken van kleur veranderen, de wind afnemen, de regendruppels verdwijnen,…

Omdat we tijdens de speeltijd alleen op de fietsen en steps van de school mogen rijden, gebruikten we Leonardo zijn step om in de zaal snel en traag te leren.

Gabriel had met zijn papa met de auto’s gespeeld. Misschien waren er wel auto’s in onze klas met stormschade?  Alle auto’s werden aan een technische keuring onderworpen. Hebben ze nog 4 wielen, rijden ze nog goed, is er iets gevaarlijks aan,…? Enkele auto’s belanden nu voorgoed op het autokerkhof.

De krokodil met tandpijn van Lares gebruikten we tijdens bakjestijd.

Bieke had een verkleedkleedje aan. Morgen gaan we iets maken voor carnaval. Arno zijn lottospel was tof. Het mocht van hem nog even in de klas blijven. Vrijdagnamiddag maken we er een lottonamiddag van.

DENKEN JULLIE ER NOG AAN DAT WE NOG OP ZOEK ZIJN NAAR (GROOT)OUDERS DIE MEE WILLEN WANDELEN MET ONZE STOET VOLGENDE WEEK?