Tweede graad klas Katrien: Onze superleuke laatste week!

28 juni 2019

Vorige berichten:

Hallo allemaal

Hier is de laatste blog van het schooljaar!

Tijdens de toetsen was er weinig tijd voor onze actuaronde, verrassingsronde en boekenronde. Dit hebben we na de toetsen dubbel en dik ingehaald 😉

Georges had een heel speciaal artikel uitgekozen: over ijsjes met eetbare houtskool in. Als kers op de taart mochten we  allemaal zo’n ijsje proeven. Dat deed deugd met zo’n warm weer, lekker smullen! Dikke dankjewel lieve Georges!
Ook Joppe en Stella brachten een knappe actuaronde in onze -toch wel warme- klas. Mattiz zorgde voor mooie muziek tijdens zijn muziekronde over Clouseau en Ellie bracht ons allemaal in een fijne vakantiestemming door de mooiste plekjes van Londen te tonen. Wat doen jullie dat goed allemaal!

Enkele kleuters kwamen met een zelfgemaakt boekje op bezoek zodat ze dit boekje samen met onze klas konden lezen, dat was gezellig!

 

We vierden de verjaardag van Resul met een lekker ijsje en speelden het spelletje detective! Geniet nog van je verjaardag in de vakantie Resul en dankjewel voor de lekkere traktatie!

We hebben deze week de klas héél goed opgeruimd en proper gemaakt maar natuurlijk ook lekker ontspannen: we speelden spelletjes, kregen een ijsje van Carmen, plooiden waaiertjes en vliegtuigjes van ons overgebleven kladpapier en daarna hielden we een vliegtuigwedstrijdje (wat geraakten onze zelfgemaakte vliegers ver!!). We hebben ook waterspelletjes gespeeld en maakten oreo-pralines, samen met de zus van Georges. Nog een dikke dankjewel lieve Lyn om ons zo goed te helpen!

De foto’s van onze superleuke schoolreis vinden jullie terug op onze facebookpagina.

Nog een hele dikke dankjewel allemaal voor de lieve attenties, mooie tekeningen en lieve kaartjes en natuurlijk voor het fijne schooljaar!
Geniet van jullie zalige zomervakantie!!