Verjaardagen vieren en de glunderketting afsluiten

24 juni 2020

Vorige berichten:

Gisteren begonnen we de dag met een verrassende boekenronde van Moïra. Zij had het rondeboek mee, vlak voor de corona… Het prentenboek dat ze bij had bracht ons meteen naar leuke plannen: de verjaardagen van de afgelopen corona-periode vieren! Zo maakten we 3 tekeningen, 3 kronen en zongen we 3 x voor de jarigen. Moïra, Aissa en Ali werden namelijk 5 jaar. Fijne verjaardag nog lieve schatten!

Samen met Kristie sloten we de glunderketting af, met een leuk glunder-intervieuw. Vragen zoals ‘wie heb jij het afgelopen jaar beter leren kennen in onze klas?’ en ‘wat wil je volgend jaar zeker nog doen?’ kwamen aan bod. Daarna werd de ketting met onze eigen gemaakte kralen en onze persoonlijke items verdeeld om sleutelhangers van te maken. Nu heeft iedereen een eigen hanger met glunderparel aan!

En vandaag werkten we met de 3de kleuterklas aan een geheime opdracht, we speelden veel buiten en in de klas werd er opgeruimd en speelgoed afgewassen. Morgen zullen we nog 2 verjaardagen vieren en dan is het vrijdag alweer de allerlaatste dag in de kleuterklas voor dit groepje van schatten…