Want het is feest feest feest ! πŸ€΄πŸ‘ΈπŸŽ‰

2 maart 2019

Vorige berichten:

Wat zagen we er allemaal mooi uit tijdens de praatronde ! Er waren superhelden, piraten, cowboy’s, prinsessen, minions en nog veel meer πŸ˜ƒ
We vertelde wat we allemaal aanhadden en waarom we ervoor gekozen hadden.
Politie agent Emiel hield de praatronde en de tijd goed in de gaten dat iedereen naar elkaar luisterde en dat we op tijd stopte met vertellen.
Tijdens de praatronde kwam ook het onderwerp complimenten dag naar boven, iedereen moest elkaar doorheen de dag heel goed in het oog houden en zo veel mogelijk positieve dingen onthouden. Geen negatieve dingen want op complimentendag is het belangrijk dat je ook eens iets liefs tegen elkaar zegt.

Daarna keken we samen naar Karrewiet.

Na Karrewiet kon ons carnavalfeestje in de klas beginnen, we werden mooi geschminkt, speelde in de hoekjes en werkte heel flink onze contractjes af. Een super dikke duim van de juf πŸ˜‰ πŸ‘

Daarna was het bijna tijd om mee te lopen met de carnavalstoet…
Maar we moesten elkaar nog een complimentje geven.
Normaal gezien krijgt iedereen eens stempel van de juf als ze flink zijn geweest. Maar vandaag mochten we zelf eens stempel uitdelen aan een vriendje of vriendinnetje uit de klas. Het was heel belangrijk dat iedereen eens stempel kreeg, daarom was de afspraak dat als iemand 1 stempel heeft er geen tweede kan verdienen.
En dat deden we super goed, we wisten allemaal iets liefs te zeggen over het kindje dat we een stempel gaven.
Fijn gespeeld, altijd lief, mooi verkleed … echt heel knap ! Super trotse juf πŸ˜‰

En toen was het eindelijk tijd om te ….. FEESTEN ! πŸŽ‰πŸ’ƒπŸ•Ί
Samen met de andere kinderen hebben we meegelopen in de carnavalsstoet en na de stoet hebben we heel fijn gedanst op het schoolplein.
Om de dag af te sluiten keken we nog een filmpje in de klas onze ogen vielen bijna dicht omdat we zo moe waren.

Fijne vakantie allemaal ! πŸ’‹