We glunderen!!!

14 februari 2020

Vorige berichten:

Zo, onze glunderketting is helemaal klaar! Vanochtend hebben we hem samengesteld met al onze zelf gerolde parels en meegebrachte hangers. Wat een leuk glunder exemplaar, vol persoonlijke dingen.

We bespraken in de kring wie volgens hem/haar de glunderketting zou verdienen, en waarom. Iedereen kwam aan de beurt, om te laten glunderen maar ook om glunders te ontvangen. Uiteindelijk koos ik er één iemand uit die de glunderketting mocht dragen, Artuur. Want hij was heel geduldig en rustig geweest en ook de complimentjes ontvangen ging hem goed af. Super trots droeg hij de ketting tijdens het werken in de klas 😉

Er werden dromenvangers gemaakt, een plan dat gisteren ontstond. We gingen turnen met Sophia, het boek van de dag ging over een doos chocolaatjes (voor Valentijn?). Tijdens bakjestijd werd er met lego een voetbalveld gebouwd en leuke tekeningen gemaakt met de stappenplannen.

Aylin sloot de dag af met haar natuurronde, waarin ze vertelde en toonde over de verschillende mooie kleuren in de natuur.

Volgende week geen letterkast, maar we zullen wel leren over het vriendje van de K, de C. Carnaval staat voor de deur en dat zullen we vieren 😉

Denk er aan: woensdag is het onze beurt voor het forum, donderdag gaan we al vroeg naar het sportcentrum om te Rollenbollen en vrijdagnamiddag houden we een carnavalstoet rond de school.