Kleien, sorteren, schilderen, zingen, verkleden,…het d

20 november 2020

Vorige berichten:

Dinsdag is de dag dat er een nieuwe bakjestijd aankomt en natuurlijk nu wat in het thema van dei Sint wat het heeft toch zijn intrede gedaan in de klas. Deze week kunnen ze kiezen uit een knipoefening, de spulletjes juist sorteren en opplakken bij de Sint, Piet of het paard, de staf opvullen met klei en een Sintmemory. dit vonden ze allemaal heel leuk om te doen en ik probeer op regelmatige basis jullie een foto van je kind te posten in Seesaw. Dus meld je zeker aan hiervoor. Er werd ook geturnd: ze moesten gericht werpen met de ballen.

Ook was er de ontdekkoffer ven Ella Nora. Ze had een waterpas bij en kon ons heel goed uitleggen waar het voor dient en dat je er op moet letten dat die luchtbel tussen de lijntjes moet staan dan. Knap meid. We keken ook even wat er allemaal waterpas staat in de klas. En we stonden ook eens allemaal recht en krom.

Op donderdag waren er weer plannetjes w, zelfs heel veel en verven was er zeker eentje van. Ook kwam Kristie in onze klas .Ze werkte rond het gevoel ‘bang’. Zeker nu met de Sint en Piet kunnen deze gevoelens al eens boven komen.

Vrijdag startte de dag met ‘ochtendgymnastiek’ : turnen met ballonnen. Nora had muziekronde en zij het een leuk instrument bij. Ze toonde hoe het moet en wij luisterden naar de klanken. Soms leek het of we omhoog gingen, en soms naar omlaag. En oh ja, het noemt een xylofoon 🙂

 

We hebben dus weer heel wat gedaan in ons klasje. Fijn weekend nu en laat de plannetjes voor volgende week maandag maar weer komen.

x Nath.