bewegingsatelier met ouders + sint op bezoek in school!

11 december 2022

Vorige berichten:

We zijn onze week gestart met een nieuwe peuter in onze klas, Welkom Ă–mer!

We hebben verder gewerkt rond de tegenstelling ‘Jong -oud’ . We hebben een fotocollage gemaakt met foto’s van onszelf en onze familie. Van baby’s en kleuters, met ouders tot oma’s en opa’s. De kleuters vinden het heel leuk om naar de foto’s te kijken! We hebben de fotocollage in onze klas opgehangen om af en toe terug naar te kijken.

Als vrije tekst hebben we deze week verteld wat we graag van de sint en de pieten zouden willen krijgen.

Deze week hebben we geen turnen gehad, maar hebben we wel een bewegingsatelier georganiseerd samen met enkele ouders! Wat leuk dat ouders weer mee mogen komen helpen in de klas. We hebben gedanst, pakjes naar de schoorsteen gebracht, een pietenparcours uitgevoerd, met de parachute gespeeld en yoga gedaan.

Nadien hebben we ons zoutdeeg gemaakt naar aanleiding van Milou haar plan rond de tegenstelling ‘zout -zoet’.

We hebben deze week onze bakjestijd uitgevoerd samen met de kikkerklas. nieuw speelgoed gekregen voor in de klas, en wat een leuk speelgoed! We hebben een cadeau versierd adhv een patroon, nageltjes gelakt en onze handen verzorgd als verwerking van Laurien haar ontdekkoffer en ons dansje voor de Sint een paar keer geoefend.

Vrijdag was het zover, de Sint en muziekpiet zijn op bezoek geweest in de klas! We hebben een leuk boekje gekregen en lekkere koekjes en mandarijntjes!