Boekenronde Sep

8 oktober 2019

Vorige berichten:

Sep mocht vandaag een boek meenemen voor de boekenronde.

Hij had 2 boeken meegebracht, want hij kon niet goed kiezen. We zijn gestart met een zoekboek van ‘Paw Patrol’. Op de ene pagina moesten we auto’s zoeken, een andere pagina moesten we dieren zoeken die verdwaald waren, …

Tijdens VWT hebben we een tafeltje met allemaal zoekboeken gemaakt. Sommigen waren wat moeilijker als anderen, maar de meesten hebben we wel teruggevonden!
We hebben in klei geknipt om onze fijne motoriek wat te stimuleren en we hebben Kaii zijn spelletje gebruikt(het juiste bolletje aanduiden met de pen= geluid, fout bolletje= stilte).

Maxim(klas Katia) had 2 fietsjes meegebracht van zijn thuis om in onze buitenklas te zetten, Joepie, weer nieuwe fietsen! Dank je wel!

Namiddag hebben we tijdens bakjestijd nog wat geoefend met het knippen in de klei en worstjes en bolletjes draaien in onze handen of op de tafel, met de lego gespeeld, colorino, en nog wat zitten zoeken in onze zoekboeken

Om onze dag af te sluiten hebben we een stukje verhaal uit Sep zijn 2e boek voorgelezen. Het was een boek van Piet Piraat.

Morgen gaat de Herfstwandeling NIET doorgaan door het slechte weer. We gaan het weerbericht in het oog houden om te kijken wanneer we het beste kunnen gaan. Jullie mogen de laarzen wel terug mee naar school brengen, zodat we tijdens de speeltijd onze voeten droog kunnen houden.

Wie nog geen turnschoenen heeft, mag deze tegen vrijdag ook meebrengen. Dank je!