Carnavalweek + verjaardag Miray

16 februari 2021

Vorige berichten:

Het was dan eindelijk tijd voor de heuse carnavalsweek waar de kleuters naar hadden uitgekeken! Wat heeft iedereen zijn best gedaan om mee te doen met de verschillende gekke dagen: gekke haren/hoeden-dag, binnenstebuiten-dag, gekke schoenen/brillen-dag, zwart-wit-dag en als laatste, als kers op de taart, vrijdag de dag waarop ze zich volledig mochten verkleden.

De turnles op vrijdag stond ook volledig in het teken van carnaval. Eerst mochten de kleuters zichzelf voorstellen op de catwalk zodat alle kostuums goed getoond en bekeken konden worden! Daarna konden de kleuters hun dansmoves, hun gekste standbeeld en hun verkleedfiguur tonen. Als laatste dansten ze op carnavalsmuziek met stokjes en linten. Het was een zeer feestelijke turnles!

Doorheen de week hebben we ook weer verschillende leuke activiteiten gedaan in de klas. Zo hebben we een kunstwerk gemaakt met stippen, muziekstukjes gecomponeerd door gebruik te maken van partituren en muziekinstrumenten, puzzels gemaakt, gespeeld in de pizzeria,… Het was een fantastisch leuke week!

Dinsdag was ook een grote dag voor Miray. Hij is 5 jaar geworden! Hiep hiep hoera lieve Miray!

Nog een fijne vakantie allemaal!

Groetjes, juf Anouk