Dag oktober, hallo november!

7 november 2021

Vorige berichten:

In het 6de leerjaar…

Villa Basta

Op 15 oktober kwam Villa Basta op bezoek. We maakten promofilmpjes en gingen met de tablet in alle klassen kijken en filmen. We kregen tips om onze camera goed te houden en om mooie beelden te schieten. Ook vertelde Tom ons hoe je een goed interview kon afnemen en waarop je dan moet letten. Nadien leerden we het filmmateriaal te editen. De dag was goed gevuld en snel voorbij!

Rondes en plannetjestijd

Arke vertelde over een schip met 1,3 ton cocaïne dat onderweg was naar de Antwerpse haven. Gelukkig werd het onderschept door de Marokkaanse politie. Jesper had een artikel bij over een hele speciale levering. Vrienden zetten oude straaljagers in elkaar zoals een puzzel. Cristian toonde zijn handige handen en timmerde een USB-houder in mekaar. Nog een likje verf en klaar!

Dodehoeklessen

Op 28 oktober hadden we groot bezoek op school. We leerden over de dodehoek bij vrachtwagens. Altijd goed opletten is de boodschap. Ook zoveel mogelijk oogcontact maken is van groot belang.

Jarige Jesper en Ellie

Jesper is 11 jaar geworden en vrijdag hebben we dat op school gevierd! Hij trakteerde op lekker pompoensoep! Heerlijk! Ellie was jarig op 20 oktober en werd ook 11 jaar.  Ze bracht lekkere ijsjes mee! Een dikke merci voor de traktatie en de klascadeautjes! En nog eens hele dikke proficiat aan jarigen!

Halloween

De laatste schooldag voor de hersfvakantie stond in het teken van Halloween.  In de namiddag voerden we met alle leerlingen van het lager halloweenopdrachten uit. Dat was een leuke afsluiter.

Dat was het weer! Tot de volgende keer!