Eerste week met juf Anouk

11 februari 2021

Vorige berichten:

Hallo iedereen,

Mijn eerste week als juf van de vosjesklas zit erop! Het was een week om de kleuters beter te leren kennen en de kleuters ook te laten wennen aan de nieuwe juf. Het is voor mij heel belangrijk dat alle kleuters zich goed voelen bij mij in de klas.

In deze week hebben we vooral heel veel samen gespeeld. Niets moest maar alles mocht. Zo hebben de kleuters aan hun contractwerk gewerkt, een grote paardenranch gebouwd, een piratenschatkaart getekend, pizza’s gemaakt van klei,… Ook hebben we een klein onderzoekje gedaan over de predator. Alle kleuters wilden graag weten hoe de predator eruit zag zodat ze deze zelf konden tekenen of er een tekening van konden inkleuren.

Ik heb genoten van mijn eerste week in de klas en ik hoop de kleuters ook. Ik kijk er alvast naar uit om de carnavalsweek met deze leuke vosjesklas te beleven!

Groetjes, juf Anouk