Efe, Giuseppe en Joppe: de bloggers van deze week!

28 november 2020

Vorige berichten:

Hallo allemaal

Wij zijn Efe Giuseppe en Joppe en wij schrijven de blog van deze week.

Maandag:

Lorena moet sinds de herfstvakantie met de computer mee les volgen omdat haar grootouders hoog risicopatiënten zijn. Lorena mag even niet naar school komen maar zo is ze toch aanwezig in de klas.

Dinsdag:

Tijdens plannetjestijd hebben Giuseppe en Jesper een hele hoge toren gebouwd. Die toren had wel bepaalde criteria. Hij moest groter zijn dan 1,70m en heel stabiel zijn.

We zijn ook aan een nieuw klein projectje begonnen.  Het bos!

Woensdag:

Tijdens de verrassingsronde toonde Kaan hoe je een GSMhoesje kon maken van een ballon. Hannes deed ons watertanden met zijn hutsepot of stamppot. Zag er heerlijk uit.

Ook leerden we woensdag over  de zender, de boodschap en de ontvanger.

Donderdag:

De dag begon met 2 uur turnen en dat vonden we wel leuk. Dit komt omdat het zwemmen niet door kan gaan door Corona.

Kristie kwam op donderdag bij ons op bezoek. We hadden al een glunderketting in onze klas maar nu hebben we ook allemaal een glunderschrift. Hierin schrijven we dingen op die ons laten glunderen. We bedoelen dan ook complimenten en dingetjes waar we gelukkig van worden.

 

Vrijdag:

Resul en Efe hadden actuaronde. Resul vertelde over een studie die aantoont dat mondwater de verspreiding van Corona fors kan verminderen. Efe had een heel droevig artikel. Het ging over Elke Wevers die al 10 jaar vermist is.

We hebben ook nog alles afgemaakt.

Bedankt om onze blog te lezen.

Giuseppe, Efe en Joppe