Eieren, een jarige en een super leuke uitstap.

19 maart 2023

Vorige berichten:

Wat een super toffe week hebben we achter de rug. We zijn gestart met een nieuw idee: eieren. Wat een super leuke idee├źn kwamen daar uit. Van welke vogel is het ei? Welke dieren leggen nog eieren? Wat kunnen we met een rauw ei doen ? Boekjes over eieren, eieren om te knutselen en nog veel meer. Onze week was veel te kort en we plannen dingen ook volgende week nog in.

Onze vrije teksten ging natuurlijk ook over eieren. We leerden een nieuwe techniek om de eieren te schilderen. Dephny kwam voorlezen deze week en er werden spelletjes gespeeld. Thiago had deze week de boekenronde. Zijn boek ging over wilde dieren , dus nadien gingen we in onze klas op zoek naar deze dieren. Door ziek te zijn hadden we deze week ook nog de ontdekkoffer van Nora. Zij had een speciale wekker bij die zegt wanneer we moeten slapen of opstaan. Hoe leuk was dat. We werkten ook nog verder aan onze mandjes.

Op donderdag was er de fotoronde van Emiliano. Hij vertelde over zijn driewieler en zijn aquarium. En wat had hij er naar uit gekeken: Alvaro was ons feestvarkentje en zijn ouders kwamen meevieren in de klas. Samen zongen we, knutselden we en aten lekkere cake. Nogmaals proficiat grote man.

Vrijdag hadden we een zalige uitstap naar Pietersheim. De weergoden waren ons zeer goed gezind. We genoten van de zonnestralen, de diertjes, de speeltuin en van mekaar. Wat heeft iedereen genoten , en de slaapkopjes in de auto vertelden me dat het heel leuk was geweest !!!