fijne feestdagen allemaal!

28 december 2021

Vorige berichten:

Maandag was het onze laatste plannetjestijd van het jaar 2021. Er waren weer enkele leuke plannen verteld om onze week vol te plannen.

We hebben in onze laatste week onze kerstcadeaus en nieuwjaarsbrieven afgewerkt. We hebben de bakjes van de kikkerklas gekregen om er tijdens bakjestijd rond te werken.

Iloé en Fleur wouden graag verven, dus hebben we onze schildersezel nog eens uitgehaald.

Doriano en Ezra wouden graag met de knikkerbaan spelen. De knikkerbaan is wat moeilijker omdat het kleinere blokjes zijn, maar het bouwen begint al beter en beter te gaan!

Febe mocht dinsdag een boekje meebrengen voor de boekenronde. Ze had een boekje rond gevoelens meegebracht. Febe heeft over iedere prent duidelijk kunnen vertellen wat er gebeurde, heel goed! Daarna hebben we een gesprekje gehad rond gevoelens en ook een spelletje gespeeld over de gevoelens.

Donderdag mocht Ezra ook een foto meebrengen voor de fotoronde. Hij had een foto meegebracht over zijn trip naar een pretpark. Ook hij heeft heel goed verteld hoe hij er naartoe is gegaan, wat hij allemaal gedaan heeft, … Ook andere kleuters zijn al eens naar een pretpark geweest zoals de efteling, plopsaland, …

We hebben ook een vrije tekst gemaakt adhv het plannetje van Rozerin. Ze had een sneeuwman meegebracht en hierover hebben ook wij een vrije tekst gemaakt.

Vrijdag was het zover! Iedereen mocht een cadeautje meebrengen om onder onze kerstboom te leggen. Na het turnen hebben we allemaal een cadeautje mogen opendoen en wat was iedereen blij! Bij een feestje horen ook lekkere dingen, dus nadien hebben we ook lekker gesmuld van koekjes, stukjes fruit en een lekker drankje.