Fotoronde Lyanna

10 oktober 2019

Vorige berichten:

Vandaag is onze dag wat anders gestart als normaal. De kleuters van Katia zijn het eerste uurtje bij ons in de klas gekomen, dus het was wat drukker, maar gezellig druk.

We hebben de fotoronde van Lyanna (en Maxim bij Katia) uitgesteld totdat Kristie er was om Katia haar klas op te vangen.

We hebben in verschillende hoeken gespeeld zoals de autohoek, de poppenhoek, de winkelhoek, gepuzzeld, fischer price, …

Na het spelen hebben we eerst wat gegeten en daarna heeft Lyanna haar foto mogen voorstellen. Het was een foto van haar hondje Spikkel. We hebben een hondje nagedaan, al kruipend op de grond en al blaffend.
We hadden op het begin van de week al een gesprekje gehad over hoe een hond verzorgen, maar er waren toch nog enkele vragen dus deze hebben we opgezocht op de computer.

Na de speeltijd hebben we een hondje getekend en nog wat met de kastanjes gespeeld.We hadden een emmer gevonden en vonden het een goed idee om de kastanjes in de emmer te gooien.

Namiddag hebben we onze vrije teksten gemaakt en om de dag af te sluiten hebben we een spelletje gespeeld met een hondje. Het hondje wist niet goed wat hij moest doen, hij wou soms op het hokje zitten, in het hokje zitten, langs het hokje zitten, … Uiteindelijk zijn we naar huis gegaan en is hij toch in zijn hokje gaan rusten.

Morgen is het eerste uurtje turnen.

Misschien tot vanavond bij de infoavond!