Fotoronde Silas

19 september 2019

Vorige berichten:

Vandaag was Kai onze kapitein en heeft hij mee geholpen met te plakken en te kleuren.
Ook mocht Silas zijn foto (en filmpje) laten zien voor de fotoronde.

Hij had een foto meegebracht van zijn vakantie in ItaliĆ«. Hij heeft hier veel over verteld. Hij is met het vliegtuig op vakantie gegaan, zijn nonno en nonna bezoeken, hij heeft op het strand gespeeld en zandkastelen gebouwd, gezwommen in het zwembad en in de zee, … Het klonk als een heel erg leuke vakantie!
Namiddag zijn we in de zandbak ook zandkastelen gaan maken, zodat we ons ook een beetje ‘op vakantie’ voelde.

Nadien liet hij ook een filmpje zien waarin hij aan het zingen en dansen is(met zijn gitaar) op ‘storm op zee’ van Piet Piraat. We hebben het liedje nadien nog eens laten horen, zodat we allemaal samen konden mee dansen en zingen.

Tijdens vwt hebben we met klei gespeeld en hebben we onze muziekdoosjes afgewerkt. Morgen kunnen we nog eens muziek maken hiermee en mogen ze mee naar huis.

Na de speeltijd is Kristie komen puzzelen met ons en zijn we ook voor de eerste keer terug naar de bibtruck gegaan. Knuffel Kikker woont in de bibtruck en heeft ons verteld dat we een boekje mochten kiezen om mee naar de klas te nemen, maar dat we wel voorzichtig met de boekjes moesten omgaan. We mogen er niet mee gooien en op de grond laten liggen.

Namiddag hebben we onze vrije teksten gemaakt. Deze keer hebben we de stickers gebruikt die Kai vorige week had meegenomen. Hierna hebben we nog even buiten gespeeld en buiten gepicknickt, want het zonnetje was tevoorschijn gekomen.

Morgen gaan we onmiddellijk turnen met Daisy.

Tot morgen!