Halloween is mijn favoriete feest….

31 oktober 2022

Vorige berichten:

Al even waren ze in de ban van halloween , dus het feestje op het einde van de week…..dat was aftellen.

Op maandag hadden we nog enkele plannen die we deze week moesten doen: bellen blazen, een halloweenfeestje, een verjaardag vieren, kleuren mengen en een kaartenspel met kleuren en vormen spelen.

We onderzochten welke kleur we krijgen als we geel, rood en blauw gaan mengen. We lazen er een boekje over maar gingen zelf ook aan de slag met die kleuren. We maakten ook doosjes voor onze pompoenpitjes. We moesten in elk doosje 5 pitjes steken die we in het voorjaar kunnen zaaien. We knutselden ook spookjes met wc rolletjes. Deze week wisselden we van klas voor de bakjestijd.

Op woensdag kwam Nora al eens een dagje wennen , want na de vakantie stapt zij in. We kijken alvast uit naar haar komst. Lennon had een slot in de ontdekkoffer. Door te proberen, te overleggen en na te denken, zijn we er achter gekomen waarvoor zo een slot dient. We tekenden ook een mannetje van de maand.

Op donderdag hebben we bellen geblazen en mochten we in de klas van Jill spelen omdat Nath er een dagje niet was.

En dan was vrijdag er . We tekenden voor de jarige , toonden onze halloweenlook , brachten Carmen een verjaardagskaartje en in de namiddag was het zo ver. Samen met de muizenklas vierden we de verjaardag van Benan en hadden enkele mama’s leuke activiteiten voorzien voor ons halloween feest: spookjes knutselen, grimeren, een spinnenspel , een lichtgevende glitterbal en dansen. De namiddag vloog om en was heel leuk, dus een DIKKE DANKJEWEL aan die lieve mama’s om ons zo een leuke namiddag te bezorgen.

Nu genieten van een weekje verlof!!!

Fijne vakantie iedereen.

x