Hiep hiep hoera Aydin + Kerstfeest in de klas

20 december 2020

Vorige berichten:

Dinsdag hebben we met Kiri een leuke schrijfdans gedaan. We moesten in scheerschuim een kerstnoom tekenen. Dit was heel fijn! Ook zijn we gaan turnen met Mutlu en hebben we nog gespeeld met dino’s, de grote auto’s en met de schakels. Deze week hebben we geen bakjestijd gedaan, maar hebben we wel eens gewisseld van klasje. Enkele kleuters mochten bij Nath gaan spelen en andersom. Donderdag mag het andere groepje wisselen van klas.

Woensdag mocht Fee de ontdekkoffer meebrengen. Ze had verschillende buizen meegebracht. We hebben gekeken welke groot zijn, welke klein zijn, wat kunnen we ermee doen, …We hebben nadien ook verschillende dingen geprobeerd in een hoekje met de buizen. We konden kleine buizen in de grote laten glijden, we konden stapelen, … Ook was er op het einde van de dag weer een forum. Deze keer waren wij aan de beurt. We hebben onze kerstbomen laten zien die we op het begin van de week geverfd hebben en hebben ook onze nieuwjaarsbrief eens laten horen aan iedereen. (Jullie kunnen het filmpje van het forum opnieuw bekijken op de facebookpagina)

Donderdag hebben we de laatste foto’s in onze klaskrant geplakt om de klaskrant door te sturen naar onze ouders. Ook hebben we onze knutselwerkjes in zakken gedaan om mee naar huis te nemen. Namiddag hebben we weer een wisselmoment gehad met de vriendjes van Nath haar klas.

Vrijdag was het kerstfeest in onze klas! Eerst zijn we gaan turnen met Mutlu en hebben we met de ballen gespeeld. Na de speeltijd hebben we alle cadeautjes opengedaan, en waw, iedereen was heel blij met zijn cadeautje! Na het uitpakken zijn we aan onze feesttafel gaan zitten om al het lekkers op te eten en te drinken. Namiddag hebben we nog even in de klas gespeeld en zo is onze laatste week van 2020 voorbijgevlogen!

Ik wens jullie allemaal een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar! 

PS: het kerstcadeautje wat we voor mama en papa gemaakt hebben zit in de knutselzak en de nieuwjaarsbrief zit in het blauwe mapje.
PS: de klaskrant hebben jullie via smartschool ontvangen.