Hiep hiep hoera en verschillende plannen!

29 maart 2021

Vorige berichten:

Hiep hiep hoera!! Deze week was Elina-Marie jarig. Samen maakte wij er in de klas een leuk feestje van. Spelen met ballonnen, knutselen en een filmpje van my little pony kijken deden wij samen. Want dit wilde zij graag doen op haar feestje in de klas. Gelukkige verjaardag meid!

Woensdag was het dierenronde van Eloise. Ze had een knuffel flamingo bij die heel erg rook! Dat kwam omdat de knuffel een pittenzak knuffel was en ze rook naar lavendel.
Eloise vertelden over de flamingo’s die op één been blijven staan? Maar waarom doen ze dat precies? En hoe komt het dat ze roze zijn? Samen zochten we een antwoord op deze vragen.
Deze week was de techniekronde voor Amauri. Hij had allerlei materiaal bij zelfs lucifers. Hij wist ons te vertellen dat kinderen hier absoluut niet mee mochten spelen. Dat enkel de juf dit mocht aansteken. Heel goed Amauri!
Hij had ook nog een ei bij en een glazen fles. Dit ei paste niet in de fles, maar Amauri wist hoe dit ei er wel in kon, zonder dat het stuk ging. Weten jullie het ook nog?
Goed gedaan Amauri!

Er werd nog volop aan de Paasmandjes geknutseld en aan onze plannen gewerkt. Er werden hoge torens gebouwd, een Ironman pak gemaakt en veel toneeltjes met de poppen vertelt.
Donderdag kwam juf Elena een kijkje nemen in onze klas. Zij gaat na de Paasvakantie juf Ann vervangen.
We werkten verder aan onze plannen en Ali Imran en Ammar Yasir bouwden een huis met wel 4 verdiepingen! Goed gedaan!
Vinz zijn Ironman pak was eindelijk af, hij had er de hele week aan gewerkt, goed doorgezet Vinz!

één van onze plannen was thee maken en dat hebben wij dan ook gedaan. We maakte: zwarte thee, munt thee, en ice tea. Niet bij iedereen viel de thee in de smaak, maar we hebben wel allemaal geproefd. Hierna konden we een theekransje houden in de poppenhoek.
De winkel draaide deze week goed, er werd met geld betaald en er werden kassabonnen geschreven! Wauw knap van jullie!