Hiep hiep hoera Fee!

19 oktober 2020

Vorige berichten:

Vandaag was het feest in onze klas. Fee is deze week jarig! Hiep hiep hoera!

Eerst hebben we onze plannetjes verteld. Leonardo had een balletje bij en wou hier graag mee spelen. We gaan tijdens bakjestijd een doolhof bouwen, waarbij het balletje tussen de gangetjes kan rollen.
Xam had een giraf bij. We hebben eens goed gekeken hoe een giraf eruit ziet. Geel, bruin, vlekken, lange nek, … Welke dieren hebben er nog vlekken? Wat heeft een tijger, of een koe, …? We gaan bij bakjestijd ook de dieren sorteren.

Leonardo had ook zandklei meegebracht. Dit hebben we in de klas ook liggen, en deze klei voelt heel zacht. We hebben onze bomen versierd met de klei.

Na de speeltijd was het tijd voor fee haar feest. Bianca(mama) en Jurgen(peter) zijn in de klas gekomen. We hebben gezongen, het klascadeau opengedaan en naar de foto’s in het verjaardagsboek gekeken. Bianca had ook nog een zakje meegenomen met allemaal spulletjes van toen Fee nog een baby was. Een rompertje, een tutje, het geboortekaartje, een mutsje, … Fee kon er al heel wat over vertellen. Ze was zo fier.
Jurgen kwam wat toveren in onze klas. Hij is een echte goochelaar. Hij kon een bloem tevoorschijn toveren, een doekje en een balletje laten verdwijnen, een konijn uit de toverhoed toveren en nog heel wat andere goocheltrucjes. Iedereen was enthousiast. We hebben zelf ook mogen toveren. eerst was het doosje leeg en als we hocus pocus deden met de toverstaf zaten er ineens snoepjes in. Zo een snoepje dat vonden we wel lekker.

Morgen kom ik een dagje naar de klas.