Hiep hiep hoera Laurien + Halloween in de klas

6 november 2022

Vorige berichten:

Maandag hebben we Mats zijn plan uitgewerkt. Hij had vorige week een notencake meegebracht en heeft adhv foto’s laten zien hoe hij het gemaakt had. Dit wouden we zelf ook wel eens proberen. We moesten wegen, meten, roeren, mixen en natuurlijk ook wat proeven van alle ingrediĆ«nten.

Tijdens VWT hebben we deze week in de halloweendoos onze glunderpopjes moeten redden van het grote spinnenweb van onze klasspin, we hebben pompoenen/spoken/vleermuizen gemaakt met een lamineervel en zijdepapier, we hebben ons verkleed in de poppenhoek als heksje of pompoen en we hebben nog pompoenen verkocht in de pompoenwinkel.

Namiddag hebben we bakjestijd gehad samen met de kikkerklas. Sommige vriendjes mochten naar de kikkerklas en omgekeerd.

Woensdag is Adeo bij ons op bezoek geweest. Hij komt na de herfstvakantie ook naar de muizenklas.

Donderdag is de kikkerklas op bezoek geweest bij ons en namiddag hebben we Laurien haar verjaardag gevierd. Hiep hiep hoera voor Laurien, ze is 3 jaar geworden. We hebben gezongen, een tekening gemaakt en een lekkere cake gegeten om haar verjaardag te vieren.

Vrijdag was het halloween en mochten we allemaal verkleed naar school komen, wat waren er mooie heksjes, skeletten, draakjes, piraten, … Namiddag hebben we een klasoverschrijdende activiteit gedaan met de kikkerklas en samen gedanst, geknutseld, geschminkt en een spelletje spelen met een blinddoek.