Hiep hiep hoera voor Fee en Jill + hoe groot zijn wij? + muz

23 oktober 2020

Vorige berichten:

Na het feest van maandag voor Fee was er op dinsdag weer feest, deze keer was Jill jarig. Namiddag was het ook tijd voor onze nieuwe bakjes.
We gaan met zandklei werken, een knikkerbaan maken met blokken, dieren sorteren op strepen en stippen en blaadjes verven om een afdruk te maken.

Dank je wel allemaal voor de leuke tekeningen, kaartjes en ook het mooie bloemetje. Dat was een leuke verrassing! 

Woensdag mocht Matthias de ontdekkoffer meenemen. Hij had een meter meegebracht. We hebben enkele dingen gemeten in de klas, ook met ander materiaal zoals blokken. Toen kwam de vraag wie de grootste in de klas was en hebben we een onderzoekje gedaan hierover. We hebben iedereen gemeten en zo gekeken wie helemaal beneden stond en helemaal boven.
Ook hebben we een extra uurtje turnen gekregen van Mutlu.

Donderdag had Aydin een saxofoon meegebracht. We hebben een muziektafel gemaakt en allerlei instrumenten bespeeld. Leonardo had ook nog eens een meter mee en wou graag met de gereedschapsspulletjes in de klas werken. Ook de poppenhoek en met de herfstvruchten hebben we nog gewerkt.

Tussendoor hebben we ook een spelletje met schaduwbeelden gespeeld.

Vrijdag mocht Klara een muziekje meenemen voor de muziekronde. Ze heeft gekozen voor ‘Jokie- in de speeltuin’. We hebben gedanst en een tekening ingekleurd van een draaimolen.
Namiddag was het nog een keer bakjestijd en zo is onze week weer voorbijgevlogen.

Maandag mogen jullie nog wat plannetjes meebrengen voor onze laatste week voor de herfstvakantie. 

Vanaf maandag zijn er ook nieuwe maatregelen in onze school door corona. Gelieve de brief goed na te lezen. Je kan je kleuter ook al voorbereiden en vertellen dat ze afscheid moeten nemen aan de poort.