Hij komt , hij komt.

3 december 2021

Vorige berichten:

De afgelopen 2 weken stonden voor in het thema rond de sint. Maar we vierden ook de 3e verjaardag van Nora en er was de voorleesweek waar mama’s elke dag tijdens de afsluitronde kwamen voorlezen. Hoe leuk was dat.

We hadden ook 2 x bakjestijd: de onze en die van de muizenklas. We leerden een liedje voor de sint , Maakten een hoedje , een theelichthouder , een stoomboot en nog veel meer. We legden patronen, stempelden die op onze boten , we sorteerden de spullen van sint en piet zowel met echt materiaal als op papier.

We verkleedden ons , bouwden garages waar auto’s in pasten , stabiele torens,..

Tijdens de ontdekronde leerden we ballonnen oppompen met een pompje en speelden er daarna nog mee. Tijdens de muziekronde zongen we ‘oude’ kinderliedjes die in Lennon zijn boek stonden. Nick liet ons plaatjes zoeken in zijn zoekboek , en Melina , onze stagiaire kinderverzorgster , speelde piano voor ons. Kristie speelde een spel met ons en mochten vertellen wie welk talentje heeft: wie is sterk, lief, snel,… We postten ook een brief voor de Sint en we kregen er eentje terug van hem. Ook heeft hij ons 2x opgebeld in de klas. Dat was best wel spannend.

Maar vandaag konden we de week toch afsluiten met hoog bezoek. Sint en Piet kwamen toch op bezoek. Wij konden buiten vanop afstand met de Sint praten , ons liedje zingen, dansen , enz. En als verrassing had de Sint ons een leesboekje en speculaas gegeven . Dankjewel Sint en tot volgend jaar.