Hoera voor Lily & prachtige kunstwerken !!

8 januari 2021

Vorige berichten:

Bloggers van de week: Felix en Aulii

Natuurronde Felix: de labradors zijn heel bijzonder. Vooral de grijze zijn ook heel mooi en bijzonder. Felix deed het heel goed!

Fotokadertjes maken voor onze les van de decimeter. We leerden vandaag over de decimeter en maakte een fotokader dat net 1 dm op 1 dm groot is.

Opmeten van onze ramen voor screens. Carmen vroeg ons om de ramen op te meten zodat ze eens kan kijken om screens te bestellen. Dit hebben we dan ook gedaan voor haar. De lengte is 213 cm of 2m en 13cm. De breedte is 262 cm of 2m en 62 cm.

Actuaronde Silke.F: Silke vertelde over een wolf die gezien was op de grote heide maar het bleek een hond te zijn.

Actuaronde Sterre. Het was heel goed gedaan van Sterre. Ze sprak wel duidelijk. Het was super leuk omdat het over paarden ging. Groetjes Aulii en Felix

Lily is in de vakantie jarig geweest en daarom vierden we het vandaag in de klas. Ze trakteerde op een lekkere cake en had ook een heel leuk klascadeautje bij! Een dikke proficiat met je 8ste verjaardag Lily!! Natuurlijk zongen we ook heel luid voor haar.

Voor de vakantie maakten we met de kunsttruck ook weer prachtige kunstwerken!! Julie (de tekenlesjuf) begon met een mooi verhaal over een beer, maar geen gewone beer. Kijk maar even mee: