korte week + bezoek Louise

6 juni 2022

Vorige berichten:

Maandag hebben we in de autohoek een supergrote file gemaakt. Wie kon er de langste rij maken? Hoeveel auto’s zaten er in de file? … Ook waren er weer enkele dokters in de klas aanwezig die de diertjes wouden verzorgen. We hebben een dierenartspraktijk gemaakt waar honden en poezen konden langsgaan. Honden moeten altijd aan de leiband, dus hebben we ze ook een leiband omgedaan.

De strijkparels zijn ook heel populair en er zijn er al een paar die mooie vormpjes gemaakt hebben. We gaan ze nog strijken om mee naar huis te nemen.

We hebben ook een bewegingsmoment gehad met ballonnen, hockeysticks, softsticks, …

Dinsdag hebben we een blaadje gemaakt waarbij we in de dokterstas moesten kijken en moesten tellen hoeveel voorwerpen er in zaten. Ook schaduwfiguren mochten we met elkaar verbinden.

Ook de prikmatjes hebben we uitgehaald om figuren uit te prikken.

Dinsdag mocht IloƩ een boek meebrengen voor de fotoronde. Ze had een boek bij van peppa en George. Ze heeft het verhaal duidelijk aan de kleuters verteld.

Op het einde van de dag is Mats zijn zusje, Louise langsgekomen met mama en papa. Hij is zo fier en de kleuters waren ook heel blij om een echte baby te zien.