Laatste weekje ‘ik ben’

13 maart 2023

Vorige berichten:

Die week zijn we gestart met een extra forum. Heel wat leerlingen en ouders hebben afgelopen weekend hard gewerkt in onze schooltuin en dat hebben ze ons verteld en ook waar we op moeten letten: de jonge plantjes, waar er met wat wordt gespeeld enz. Dank jullie wel om het zo mooi te maken. We werkten dingen af en maakten onze vrije tekst op ons eigen gemaakt papier. De papa van Lennon kwam de maandag afsluiten met een voorleesmoment in het lees- en leerplein. Vanaf nu komt er elke maandag iemand voorlezen aan ons. Hoe tof is dat!!!

We hebben geturnd op dinsdag en woensdag. We tekenden ook weer ons mannetje van de maand en we zijn gestart aan het maken van onze paasmandjes. Samen keken we hoe we te werk zouden gaan. We gaan knippen, plakken en schilderen.

We leerden ook over het gezin: wie woont er bij ons thuis? We maakten een reconstructie adhv de poppetjes van Lennon. Er werd ook weer voorgelezen en op vrijdag rockten we het weekend in met de muziekronde van Amauri. AC-DC stond op zijn playlist.

We zitten letterlijk en figuurlijk niet stil in onze klas.