Letters bouwen, zaaien en een leestent

26 april 2021

Vorige berichten:

Juf Marjan is aan haar laatste stageperiode begonnen, haar eindstage. Ze zal de hele maand bij ons in de klas zijn, super leuk dus!  Vandaag had ze alvast een tentje in de klas gezet en er een gezellig leeshoekje van gemaakt. Er was ook een stratenplan om met de auto’s en tractors te rijden.

Voor onze nieuwe contracten gingen we aan het werk met lego: de kleuters van KO2 bouwen de 1e letter van hun naam in lego, de kleuters van KO3 maken hun naam in lego. Een leuke uitdaging 🙂 Een andere opdracht in om je eigen tuinvriendjes te zaaien en te verzorgen, met een zelfgemaakt naambordje van jezelf erbij.

Bieke toonde ons in de schooltuin 2 nieuwe boompjes, die ze samen met haar mama geplant heeft. Ze leerde ons hoe we deze jonge boompjes moeten verzorgen om ze sterk en groot te laten worden, want ze moeten nog veel groeien! Dankjewel Bieke en An (en Dries).

Arno toonde zijn lievelingsboek bij een uitgestelde boekenronde en weet je wat? Marjan had net hetzelfde boek mee gebracht vandaag om voor te lezen!