Muzische donderdag!

1 februari 2021

Vorige berichten:

De week begon meteen met twee uur turnen. Dat was erg leuk.  Woensdag speelden we een spel om de woorden met ng – nk in te oefenen. Donderdag was een zeer toffe dag! Eigenlijk was het een beetje een muzische dag. De juf van de kunsttruck heeft samen met ons een mooi insect getekend. We hebben allemaal ons eigen insectje met zijn/haar eigen kenmerken getekend! Daarna hebben we het ingekleurd met wasco en water! Dat gaf een erg mooi resultaat. Je kan alle resultaten vinden op Seesaw. Hier zijn alvast enkele sfeerfoto’s!

 

 

 

 

 

 

 

Na de middag zijn we begonnen met onze gedichten aan elkaar voor te lezen of voor de klas te lezen. Om de les af te ronden schreven we met de klas een haiku! Mattia vertelde ons dat dat een kort gedichtje is waarbij we op de lettergrepen (regel 1- 5 lettergrepen, regel 2- 7 lettergrepen, regel 3 – 5 lettergrepen) moesten letten.

 

De volgende les zullen we ons eigen gedicht schrijven. Paulien was ons al voor tijdens haar vrije werk tijd en had al een mooi IEN – rijmpje geschreven.