Nieuwe plannen , een nieuw gezichtje en knippen.

12 oktober 2020

Vorige berichten:

Deze morgen mochten we eindelijk Eneas verwelkomen en waren er heel veel plannen . We konden dan ook heel veel noteren in ons praatrondeboek. 1 van de dingen was kapper spelen. Ze haalden er van alles bij: een haardroger, een kam en een (nep)schaar. Daar hebben we dan ook veel afspraken rond gemaakt. Want een stuk uit onze kleren of haren ziet niemand zitten 😉 We hebben er ook de echte schaartjes bij gehaald en oefenden zo al eens het knippen. Het is soms toch wel even wennen om met een schaar te werken, maar het lukt toch al aardig bij sommigen.

Namiddag was het ook tijd voor nieuwe vrije teksten. We mochten nu met krijtvingers tekenen op een gekleurde achtergrond. Daarna mochten we er weer een mooi verhaal bij vertellen , en Nath las ze voor tijdens de afsluitronde.

Woensdag gaan we ook onze tandjes poetsen in de klas. Je mag tegen dan een tandenborstel, tandpasta en een beker meegeven in een zakje. Liefst voorzien van naam. Alles komt woensdag terug mee naar huis. En vrijdag gaan we een herfstwandeling maken samen met de muizenklas.