Nieuwe plannen en belevingsdag.

24 maart 2023

Vorige berichten:

Maandag waren er niet zo veel plannen maar dat was ok want we hadden nog heel wat op onze to-do list staan.

We kleurden de eitjes en konijntjes die we van Mertan hebben gekregen en onze vrije teksten maakten we over onze narcissen die opengebloeid zijn. De maandag sloten we dan weer af met Anneleen die kwam voorlezen in het lees- en leerplein.

Op dinsdag kwamen Lynn en Stella voorlezen. Dat was heel leuk en interactief. We kookten ook onze eitjes om er dan eiersla van te maken. Wat was dat lekker smullen. Woensdag kwam Iza al eens een dagje wennen in onze klas. We verfden ook de eitjes die Sealy voor ons had gemaakt in zoutdeeg.

Donderdag  deden we het onderzoekje van Lennon verder. We zochten naar de vogels die bij de eieren horen.  Deze week hadden we ook nieuwe bakjes: eitjes tellen en evenveel lekker, een ei versieren met hamertje tik, een konijn prikken en een memory.

Op vrijdag was onze ‘dag van het kind’. Deze keer was het een belevingsdag in het thema van de natuur. In de voormiddag hadden we 8 verschillende ateliers: zaaien, bloemen maken, afdrukken maken in klei, op onderzoek op de speelplaats, yogo, blotevoetenpad, schattenjacht en werken in de moestuin.

Namiddag had de “e graad leuke activiteiten voorzien ivm onze zintuigen en dingen uit de natuur. Wat hebben ze dat knap gedaan. Ik wil daarom hen graag bedanken en ook de vele helpende handen van de ouders. Thankssssss.

Nu genieten van het weekend en er nog een week een lap op geven tot aan de vakantie!!!