klas van Ann en Vivi

Agenda

Hallo, wij zijn Ann en Vivi, de juffen van de egeltjesklas. Ann zal op maandag, woensdag (om de beurt) en op donderdag in de klas zijn. Vivi zal op dinsdag, woensdag (om de beurt) en op vrijdag aanwezig zijn. Ook Marjan, onze lieve stagiaire, zal regelmatig voor onze klas staan.

Samen met onze collega Britt, van de vosjesklas, zorgen wij dus voor de oudste kleuters.

Ik ben Ann, getrouwd met Jurgen en samen hebben we een dochter Mirthe. Zij heeft ook bij ons in school gezeten en volgt nu humane wetenschappen in het 5de jaar secundair. Zij is een echte zwemster, dus je kan ons elke dag in het Sport in Genk-park vinden.

We wonen in Houthalen-Oost, samen met onze 2 windhonden Ozzy en Ringo. Ik trek graag de natuur in met mijn honden, hou van tuinieren, creatief bezig zijn met knutsels en frutsels, bloemen of op de computer.  Je zal me ook regelmatig op de fiets zien, want dat is puur genieten!

 

Ik ben juf Vivi en ik ben 31 jaar. Samen met mijn verloofde Fabio woon ik in Houthalen-Oost.  Mijn grootste passie is dansen. Dansen is altijd al mijn uitlaatklep geweest.

Je hoort vaak dat mensen van hun hobby hun beroep maken. Zo een persoon ben ik! Want ik bezit mijn eigen dansschool in Houthalen-Oost, nl. Dance Flavour. Hier kunnen kleuters (vanaf 4 jaar) tot volwassen zich volledig ontspannen en proeven van verschillende dansstijlen.

Naast dansen ga ik ook heel graag op reis, liefst zo ver mogelijk. Ik houd van avontuur en zoek graag uitdaging en spanning op!

Natuurlijk is lekker eten ook altijd welkom.  Mijn motto: niets is onmogelijk voor hen die willen. En dit is ook mijn levensstijl. Als ik een doel heb in het leven, dan zal ik al het mogelijke doen om mijn doel ook te behalen. En met dit idee ga ik jullie kleuter begeleiden en ondersteunen. Niets in het leven is onmogelijk als je het echt wilt.


Ik ben Marjan, laatste jaarstudent aan de UCLL.   Ik zal dit jaar regelmatig voor de klas staan want ik doe mijn eindstage bij jullie kleuters. Dit omdat ik de freinetwerking heel erg leuk en leerrijk vind. De kleuters van de 3de kleuterklas kennen me reeds van vorig jaar, ik kijk er naar uit om ook de kleuters van de 2de kleuterklas te leren kennen. Samen zullen we heel wat leuke activiteiten en uitstapjes gaan ondernemen.

Welkom in onze klas!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Veel puzzels, leuke rondes en onze 1e aa

Het was een leuke, drukke week in onze klas. We hebben heel veel gepuzzeld om zo een volgende kleur te verdienen. Zo werden er heel veel puzzels van 106 stukjes gemaakt. Goed zo! ...

11 juni 2021

lees meer

Een onderzoekje, meer en minder dan en b

We begonnen de dag met een vreemd voorwerp in de praatronde... Rinus is gaan wandelen en vond in het bos een schedel en een bot. Maar van welk dier zou het zijn? Een dino, een haas...

7 juni 2021

lees meer

Zinken, zoo, zilveren juwelen,...

We hadden heel wat leuke plannen deze week en tussendoor werd er in ons contract gewerkt en speelden we spelletjes. Wannes bracht voor de boekenronde een boek mee over de achter...

5 juni 2021

lees meer

Laatste letter "Zzzz" met veel leuke pla

  Voor de laatste letterronde werden er weer leuke dingen mee gebracht! We maakten ook hele leuke plannen om de komende weken nog te doen. Er werd ook al onmiddellijk begon...

1 juni 2021

lees meer

Een super leuke buitendag!!!

Vandaag geen woorden nodig, de foto's zeggen meer dan voldoende! En de uitgetelde kleuters waarschijnlijk ook ;-) Geniet van het lange weekend, we zien jullie dinsdag terug. ...

28 mei 2021

lees meer

 • Forum
  wo 23 jun 2021
  van 11:30 tot 11:50

  Volg ons forum via FB-live

 • Proclamatie KO3
  vr 25 jun 2021
  van 18:30 tot 19:30

 • L1-L6: Sportdag in school
  ma 28 jun 2021
  van 00:00 tot 23:59

 • Wandeling en picknick de Maten
  ma 28 jun 2021
  van 09:00 tot 12:00

 • Vergadering Ouders on the MOVE
  ma 28 jun 2021
  van 18:30 tot 20:30

 • Laatste schooldag
  wo 30 jun 2021
  van 08:55 tot 11:50