klas van Ann en Vivi

Agenda

Hallo, wij zijn Ann en Vivi, de juffen van de egeltjesklas. Ann zal op maandag, woensdag (om de beurt) en op donderdag in de klas zijn. Vivi zal op dinsdag, woensdag (om de beurt) en op vrijdag aanwezig zijn. Ook Marjan, onze lieve stagiaire, zal regelmatig voor onze klas staan.

Samen met onze collega Britt, van de vosjesklas, zorgen wij dus voor de oudste kleuters.

Ik ben Ann, getrouwd met Jurgen en samen hebben we een dochter Mirthe. Zij heeft ook bij ons in school gezeten en volgt nu humane wetenschappen in het 5de jaar secundair. Zij is een echte zwemster, dus je kan ons elke dag in het Sport in Genk-park vinden.

We wonen in Houthalen-Oost, samen met onze 2 windhonden Ozzy en Ringo. Ik trek graag de natuur in met mijn honden, hou van tuinieren, creatief bezig zijn met knutsels en frutsels, bloemen of op de computer.  Je zal me ook regelmatig op de fiets zien, want dat is puur genieten!

 

Ik ben juf Vivi en ik ben 31 jaar. Samen met mijn verloofde Fabio woon ik in Houthalen-Oost.  Mijn grootste passie is dansen. Dansen is altijd al mijn uitlaatklep geweest.

Je hoort vaak dat mensen van hun hobby hun beroep maken. Zo een persoon ben ik! Want ik bezit mijn eigen dansschool in Houthalen-Oost, nl. Dance Flavour. Hier kunnen kleuters (vanaf 4 jaar) tot volwassen zich volledig ontspannen en proeven van verschillende dansstijlen.

Naast dansen ga ik ook heel graag op reis, liefst zo ver mogelijk. Ik houd van avontuur en zoek graag uitdaging en spanning op!

Natuurlijk is lekker eten ook altijd welkom.  Mijn motto: niets is onmogelijk voor hen die willen. En dit is ook mijn levensstijl. Als ik een doel heb in het leven, dan zal ik al het mogelijke doen om mijn doel ook te behalen. En met dit idee ga ik jullie kleuter begeleiden en ondersteunen. Niets in het leven is onmogelijk als je het echt wilt.


Ik ben Marjan, laatste jaarstudent aan de UCLL.   Ik zal dit jaar regelmatig voor de klas staan want ik doe mijn eindstage bij jullie kleuters. Dit omdat ik de freinetwerking heel erg leuk en leerrijk vind. De kleuters van de 3de kleuterklas kennen me reeds van vorig jaar, ik kijk er naar uit om ook de kleuters van de 2de kleuterklas te leren kennen. Samen zullen we heel wat leuke activiteiten en uitstapjes gaan ondernemen.

Welkom in onze klas!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Hiep hiep hoera en verschillende plannen

Hiep hiep hoera!! Deze week was Elina-Marie jarig. Samen maakte wij er in de klas een leuk feestje van. Spelen met ballonnen, knutselen en een filmpje van my little pony kijken ded...

29 maart 2021

lees meer

Een leuke week met Marjan

Het was een leuke, goed gevulde week met Marjan in onze klas! ...

27 maart 2021

lees meer

Turnen met de egeltjes

Op dinsdag en vrijdag gaan wij turnen. De laatste weken krijgen wij turnles van juf Miranda. Wij doen erg leuke en sportieve activiteiten, van YOGA tot het volgen van hindernispa...

23 maart 2021

lees meer

Tuinieren en tekenen

...

22 maart 2021

lees meer

Dag van het kind!

Het was weer een leuke maar drukke week. Zo was er een boekenronde van Bieke, waarin zij haar lievelingsboek kwam uitleggen. Natuurlijk wilde wij dit verhaal graag eens horen, dus ...

21 maart 2021

lees meer

 • Kleuter-ateliers
  wo 28 apr 2021
  van 00:00 tot 23:59

 • Forum
  wo 28 apr 2021
  van 11:30 tot 11:50

  Volg ons forum via FB-live

 • Vergadering Ouders on the MOVE
  ma 3 mei 2021
  van 19:30 tot 21:30