klas van Ann en Vivi

Agenda

Hallo, wij zijn Ann en Vivi, de juffen van de egeltjesklas. Ann zal op maandag, woensdag (om de beurt) en op donderdag in de klas zijn. Vivi zal op dinsdag, woensdag (om de beurt) en op vrijdag aanwezig zijn. Ook Marjan, onze lieve stagiaire, zal regelmatig voor onze klas staan.

Samen met onze collega Britt, van de vosjesklas, zorgen wij dus voor de oudste kleuters.

Ik ben Ann, getrouwd met Jurgen en samen hebben we een dochter Mirthe. Zij heeft ook bij ons in school gezeten en volgt nu humane wetenschappen in het 5de jaar secundair. Zij is een echte zwemster, dus je kan ons elke dag in het Sport in Genk-park vinden.

We wonen in Houthalen-Oost, samen met onze 2 windhonden Ozzy en Ringo. Ik trek graag de natuur in met mijn honden, hou van tuinieren, creatief bezig zijn met knutsels en frutsels, bloemen of op de computer.  Je zal me ook regelmatig op de fiets zien, want dat is puur genieten!

 

Ik ben juf Vivi en ik ben 31 jaar. Samen met mijn verloofde Fabio woon ik in Houthalen-Oost.  Mijn grootste passie is dansen. Dansen is altijd al mijn uitlaatklep geweest.

Je hoort vaak dat mensen van hun hobby hun beroep maken. Zo een persoon ben ik! Want ik bezit mijn eigen dansschool in Houthalen-Oost, nl. Dance Flavour. Hier kunnen kleuters (vanaf 4 jaar) tot volwassen zich volledig ontspannen en proeven van verschillende dansstijlen.

Naast dansen ga ik ook heel graag op reis, liefst zo ver mogelijk. Ik houd van avontuur en zoek graag uitdaging en spanning op!

Natuurlijk is lekker eten ook altijd welkom.  Mijn motto: niets is onmogelijk voor hen die willen. En dit is ook mijn levensstijl. Als ik een doel heb in het leven, dan zal ik al het mogelijke doen om mijn doel ook te behalen. En met dit idee ga ik jullie kleuter begeleiden en ondersteunen. Niets in het leven is onmogelijk als je het echt wilt.


Ik ben Marjan, laatste jaarstudent aan de UCLL.   Ik zal dit jaar regelmatig voor de klas staan want ik doe mijn eindstage bij jullie kleuters. Dit omdat ik de freinetwerking heel erg leuk en leerrijk vind. De kleuters van de 3de kleuterklas kennen me reeds van vorig jaar, ik kijk er naar uit om ook de kleuters van de 2de kleuterklas te leren kennen. Samen zullen we heel wat leuke activiteiten en uitstapjes gaan ondernemen.

Welkom in onze klas!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Nieuwe contracten, naaien en moodboards

We hadden heel wat leuks te vertellen vanochtend, van sneeuw in de Ardennen tot spelen met de poes en de nintendo, er werden thuis pinguïns getekend en nog veel meer. We hadden du...

11 januari 2021

lees meer

Nagellak maken, hoe doe je dat?

Op dinsdag kregen wij bezoek van de juf van de bibliotheek. Zij liet ons kennismaken met een aantal boeken. Wij kregen ook een belangrijke taak: In de klas zouden deze boeken wor...

9 januari 2021

lees meer

Een nieuwe letter "N" en feest voor de j

Wat fijn om iedereen terug te zien na de vakantie! We hadden zo veel te vertellen dat we er een vrije tekst van maakten in ons boekje.  We starten ook met de letterronde want we l...

4 januari 2021

lees meer

Onze knutselwerkjes, brieven en Aylin wo

Het was een drukke week, waarin we nog heel hard gewerkt hebben om alles klaar te krijgen. Maar, het is gelukt!  De nieuwjaarsbrieven zitten in een gesloten en versierde envel...

17 december 2020

lees meer

Nieuwjaarsbrieven en nog meer

We zijn vandaag druk aan het werk gegaan om onze nieuwjaarsbrieven te knutselen. Ik kan je al verklappen dat het iets is met onze handen, we hebben geknipt, geschilderd en geplakt ...

14 december 2020

lees meer

 • Forum
  wo 27 jan 2021
  van 11:30 tot 11:50

  Volg ons forum via FB-live

 • Vergadering Ouders on the MOVE
  wo 3 feb 2021
  van 19:30 tot 21:30

 • Carnaval
  vr 12 feb 2021
  van 14:00 tot 15:00

 • Krokusvakantie
  ma 15 feb 2021
  van 00:00 tot 23:59

 • Krokusvakantie
  ma 15 feb 2021
  van 00:00 tot 23:59

 • Krokusvakantie
  ma 15 feb 2021
  van 00:00 tot 23:59

 • Krokusvakantie
  ma 15 feb 2021
  van 00:00 tot 23:59