Plannetjestijd en halloween

26 oktober 2020

Vorige berichten:

De laatste week voor de herfstvakantie is van start gegaan.

Ook vandaag mochten de kleuters weer plannetjes vertellen/meenemen.

Klara had een puzzel meegebracht van prinsessen. Ze wou deze graag maken. Het was een puzzel van 24 stukjes. We hebben een puzzeltafel gemaakt en we zijn beginnen puzzelen. We hebben ook wat samengewerkt, want die puzzel van 24 stukjes was toch nog niet zo gemakkelijk, wat een teamwork!
Leonardo had verschillende dingetjes meegebracht. popjes, balletjes, … hij heeft gekozen om met de doos te spelen met allemaal verschillend materiaal.

Matthias had een trui aan met een skelet op, dat was voor halloween. Thaimoun wou ook graag iets doen rond halloween. We hebben onze klas wat versierd met halloweenspulletjes, spinnenwebben, spinnen, spookje, skelet, …

Ook Joris had een plannetje,  hij wou graag een boom maken met een bladafdruk. We hebben een grote boom gemaakt met heel de klas. Iedereen is wat komen helpen. De boomstam hebben we met ribbelpapier gedaan en op de speelplaats zijn we echte bladeren gaan zoeken om onder ons papier te leggen om erover te tekenen.

Keano had 2 auto’s meegebracht en wou graag met de auto’s spelen.

Namiddag hebben we onze vrije teksten gemaakt. Deze keer stond er een spinnetje op ons blad waar we een verhaaltje over tekenden.

Als jullie nog materiaal hebben rond halloween, mogen jullie dat altijd meebrengen. Ook als jullie nog een plannetje hebben mag je dit meebrengen. Zo kunnen we nog leuke dingen doen deze week rond halloween. 

Vrijdag is het halloween in onze school. De kleuters mogen dan verkleed naar school komen.
Morgen is Kiri ook terug in de klas.