puzzelkampioenen, kampdag met blotevoetenpad en springkastee

28 mei 2021

Vorige berichten:

Woensdag hadden we weer leuke idee├źn en plannetjes bedacht! Medina wou graag een konijn verven. Dit hebben we met een stappenplan gemaakt. Ezra had een graafmachine meegebracht en wou graven in de steentjes. We hebben wat steentjes naar binnengebracht en hebben de vrachtwagens gevuld. Joris wou graag doktertje spelen in de poppenhoek. Dit blijft een groot succes. Matthias had een boormachine meegebracht, dus hebben we onze klas nog eens verbouwd door te zagen, gaatjes te boren, …

Donderdag zijn we gestart met ons mannetje van de maand Mei. Ons boekje is bijna klaar en dan zien we de evolutie van begin schooljaar tot juni.

Linne wou graag puzzelen en sommige kleuters wouden graag met de garage spelen in de autohoek. We zijn enkele garages en racebanen bij Nath gaan lenen. Namiddag was het bakjestijd en hebben we de bakjes van Nath haar klas gebruikt. We hebben bolletjes moeten rollen met klei voor een ketting te maken, we hebben parels op de ketting van mama gelegd, hetzelfde nabouwen met blokjes als jouw vriendje en torens bouwen met bekers.

Vrijdag was het een speciale dag. Ook wij doen 1 dag mee met het kamp. ‘S morgens hebben we eerst een avonturen turnles gehad van Mutlu en na de speeltijd hebben we een vriendschapsarmbandjes gemaakt en zijn we eindelijk op het springkasteel mogen gaan springen!

’s Middags hebben we een lekkere picknick gehad, gezellig in het zonnetje! (dank aan alle ouders voor de lekkere dingen mee te geven)

Namiddag hebben we een blotevoetenpad gedaan, zaklopen, eierlopen en op het einde van de dag hebben we nog een lekker ijsje gekregen van de school, MMM!

 

FIJN EN ZONNIG WEEKEND ALLEMAAL!

(PS: Maandag 31/05 is er geen school)