Pyjamadag , dag en nacht en een tentenkamp.

13 maart 2021

Vorige berichten:

Woensdag had er iemand speelgoedjes bij van thuis: dino’s en een tijger. Welke hoort er eigenlijk niet thuis in het rijtje ? De tijger want de andere zijn dino’s. Nath zocht nog wat voorwerpen en wij moesten verbanden leggen en kijken welke er niet bij hoort en waarom. We¬† konden het al goed zien en uitleggen.

Donderdag tijdens de fotoronde zagen we foto’s tijdens de nacht en de dag en aan de kleren konden we zien of het warm of koud was dus daar hebben we ook verder over geleerd: wat zie je , doe je ’s nachts, overdag en welke kleren draag je wanneer. We wisselden donderdag ook weer van klas voor onze bakjestijd.

Vrijdag hebben we geturnd met Miranda en dat in pyjama want het was pyjamadag. Waarom doen we dat eigenlijk? Nora kon ons dat hel goed uitleggen en we hebben in onze klas ook al met 2 kindjes een video-call gedaan toen ze ziek waren dus we kenden het ook al een beetje. Namiddag wilden ze een kamp maken , dus Nath haalde er de tipi en de tent bij , maar niet iedereen paste er in , dus met donkere plastiek maakten we nog een donkere tunnel en dat kwam goed uit want Quinn had een speciale zaklamp bij die daar heel goed te zien was.