Regenbogen + gezelschapsspelletje

1 maart 2021

Vorige berichten:

Vandaag hadden we weer heel wat leuke plannetjes meegebracht. Heel fijn!

Joris had een muziekdoosje meegebracht en 2 foto’s. Een foto waarbij hij met papa het gezelschapsspel ‘de boomgaard’ aan het spelen is en eentje waarbij hij in het zand aan het spelen is met graafmachines. Donderdag gaan we het gezelschapsspel lenen bij Nath en samen spelen met Kristie. Ook met het muziekje kwam Jill op het idee om deze week een spelletje met geluiden te spelen. Dat is voor woensdag.

Klara wou graag nog eens verven. We hebben besloten om een regenboog te maken. We keken welke kleur een regenboog had, welke vorm, … en zijn aan het werk gegaan.┬áKeano en Matthias hadden superhelden meegebracht, we hebben een superhelden tafel gemaakt.

Fee had een spelletje bij ‘AnimalParty’. Dit was heel leuk! We moesten goed kijken wat er op onze prent stond, tellen, en dieren herkennen en benoemen. Aydin had een monstertruck meegebracht dus hebben we de autohoek opengedaan en gaan we deze week ook een onderzoek doen tussen 2 auto’s. Welke auto gaat het snelste?
Thaimoun had een bakvormpje meegebracht en wou graag eens bakken in de klas. We gaan donderdag lekkere cake bakken!

Namiddag was het tijd voor onze vrije tekst. Deze keer hebben we met waterverf gewerkt. Er kwamen weer leuke verhalen uit. Je kan deze bekijken op Seesaw!