Superblog van Nette & Amber 👏😁 Zeker lezen! 👀

6 februari 2022

Vorige berichten:

Hier zijn we weer!

Van maandag 24/01 t.e.m. woensdag 26/01 zaten we in quarantaine en hebben we online les gevolgd.

Donderdag hebben we dan eerst van de heerlijke guacamole en chips genoten van Amber en dan onze lessen afgewerkt. In de namiddag zijn we gaan zwemmen. Enes maakte tijdens zijn plannetjestijd, zijn ontwerp gebaseerd op René Margritte af. Knap gedaan.

Vrijdag hebben we 3 toetsen gehad!  2 van spelling en 1 van Frans. We hebben ook nog veel vrije werktijd gehad om alles af te werken en te verbeteren.

Op maandag van de voorbije week was Paul van Child Focus er de hele voormiddag geweest. We werden in teams opgedeeld en toen hebben we opdrachten moeten uitvoeren om de problemen van kinderen op te lossen.

Woensdag hebben we een toets begrijpend lezen gehad. Het was moeilijk maar het is iedereen gelukt.

Donderdag zijn we voor de laatste keer gaan zwemmen. Daarom hebben we langer mogen vrij spelen als anders. Ook hebben we onze 6de wiskunde toets gehad.

Vrijdag keken we naar onze zelfgemaakte reclame filmpjes en het was heel grappig en origineel. Vorige week begonnen we aan het schijven van onze limericks. Dat deden we omdat het week van de poëzie was. Vrijdag hebben we onze gedichten creatief verwerkt door gebruik te maken van Freinettechnieken.  Zie hieronder voor een sneakpeak.

Daag!