tanden poetsen + boswandeling

16 oktober 2020

Vorige berichten:

Woensdag mochten we allemaal onze tandenborstels mee naar school nemen om onze tanden heel goed te poetsen na het eten. We hebben eerst een onderzoekje gedaan over wat goed is voor onze tanden en wat niet zo goed is voor onze tanden.

Na ons fruitmoment hebben we onze tanden gepoetst. We hebben eerst geluisterd naar het liedje ‘tanden poetsen’. Bovenkant, binnenkant en buitenkant, zo zijn we begonnen met het poetsen. Dit vonden we natuurlijk allemaal heel leuk! Daarna onze mondjes goed proper spoelen en de tandarts terug schoonmaken. Onze Colgate-smiles konden weer blinken! 🙂 🙂

Donderdag was het een puzzeldag. We hebben goed geoefend en als we een puzzel goed konden mochten we een stempel zetten in het glunderboek! Zo weten we al goed wie er een puzzel van 4, 6 of 9, … kan maken!

Kristie is ook in de klas gekomen om een memoryspel te spelen. Namiddag was het bakjestijd en hebben we gewisseld met de kleuters van Nath.

Vrijdag zijn we eerst gaan turnen met Mutlu en na de speeltijd zijn we gaan wandelen in het bos. We zagen grote bomen, eikels, dennenappels, bruine en oranje paddestoelen, rode paddestoelen met witte stippen, eenden, … Op het einde waren we wel wat moe geworden van al dat wandelen dus namiddag hebben we het rustig gedaan. We hebben al een tekening gemaakt voor Fee haar verjaardag volgende week en we hebben nog een filmpje gekeken over de herfst.

Maandag is het weer plannetjestijd en mogen jullie weer leuke dingen meebrengen waar we rond kunnen werken! 

Fijn weekend!