Techniekronde, jarige Vivi en veel leuke dingen!

5 februari 2021

Vorige berichten:

Dinsdag begon Eloise de dag met haar techniekronde. Hier toonde ze hoe je een lavalamp kan maken met water, olie, kleurstof en toverpoeder. Cool!

Er werden deze week heel wat pizza’s, pasta’s en pannenkoeken gemaakt, geserveerd en gegeten in ons klasrestaurant. De kids leerden heel wat taken van de kok, de ober, de serveerster, de gast,… Ondertussen werd er ook super goed gebouwd met houten plankjes. Eerst zonder plan, nadien met bouwplan om te volgen. Het schuine dak was het moeilijkste, maar met geduld lukte het prima! Super architecten in spé 🙂

Woensdag was Vivi jarig, er werd heel wat getekend en geknuffeld, want ja hoor, met ons mag dat… Kaï stelde ook zijn dierenronde voor en vertelde ons over zijn favoriete dino.

Onze schrijfmotoriek werd geoefend met het tekenen van kastelen met torens: recht omhoog, rechte hoek naar rechts, recht naar beneden, weer een rechte hoek, recht naar boven,… Goed gedaan, die rechte hoeken en lijnen!

Donderdag toonde Ali Imran een memoriespel tijdens de spelletjesronde en vrijdag was er Karrewiet. De week met Marjan is om gevlogen, zo leuk was het!

Volgende week is het carnavalweek, maandag starten we deze gekke week met gekke haren of een hoed!